Om os

Vi er specialister i beskæring
og træfældning

Om os

Få et uforpligtende tilbud

Vi bestræber os altid på at løse opgaverne til tiden, altid til aftalt pris og efter kundernes ønske.

Et tilbud samt ordre indeholder altid en beskrivelse af opgaven, tid for opstart og naturligvis en pris. Vi er forsikret, og vi lever op til skov- og naturstyrelsens miljøkrav.

Vi kører i hele Sønderjylland herunder, Vejle, Fredericia, Kolding, Vejen, Haderslev og Åbenrå Kommuner.

Jeg ser frem til at høre fra dig.
Mvh. Jacob Bro

Vi er medlem af, og vi støtter følgende:

Vi er mere end bare “nogen der kan fælde træer” …

Vi bestræber os på at løse opgaverne til tiden, til aftalt pris og efter kundernes ønske. Et tilbud indeholder altid en beskrivelse af opgaven, tid for opstart og naturligvis en pris. Vi er forsikret, og vi lever op til skov- og naturstyrelsens miljøkrav.

Vi sætter miljøet højt, og vi planter derfor to træer, for hvert træ vi fælder. Desuden bruger vi el-sav, når det er muligt. Vi bruger miljøbenzin og vores hydraulikolie og fedt er biologisk nedbrydelig, vi betaler CO2 kompensation for hver liter diesel, vi bruger. Hvert år deltager vi i kurser, så vi kan vedligeholde og udvikle vores kompetencer.

Vi gør meget ud af, at vores aftryk er så lille som muligt, både på klimaet, men også hos jer. Selv store træer kan fældes uden at lave nævneværdig skade i haven, hvis man ved hvordan, man skal gøre.

Kundeanmeldelser

Tak for opgaverne

Vi er meget stolte over vores anmeldelser! 
Vi gør alt for at løse opgaverne til tiden, til aftalte pris og efter kundernes ønske.
Et lille skriv om at vi holder det vi lover – det ses ud fra anmeldelserne. Et tilbud består af tid, opgavebeskrivelse og pris. Vi er forsikret, vi lever op til skov- og naturstyrelsens miljøkrav.

Få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud

Tag kontakt til os og få et
uforpligtende tilbud.